Fizetési és szállítási feltételek

A megrendelt termék fizetésének módja

A megrendelt terméket minden esetben a kiszállítás után kell kifizetni.

  • FOXPOST csomagautomatára történő szállításkor kizárólag bankkártyával történő fizetés lehetséges
  • FOXPOST futárszolgálat általi szállításkor az Ön által megadott címre a futárnak készpénzben vagy bankártyával történő fizetés lehetséges.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

  • FOXPOST csomagautomatára szállítás díja: 1000 Ft.
  • FOXPOST futárszolgálat  házhoz szállítás díja: 1600 Ft.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, értesítést küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Egyéb szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a FOXPOST futárszolgálat futárai kézbesítik. A részletes és aktuális szállítási információkat a http://www.foxpost.hu/ címen találhatják meg. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. FOXPOST csomagautomatán 3 napig tárolják a küldeményt, utána automatikusan visszaküldésre kerül. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.